АПАТИНАЦ РАДОВАН ВЛАХОВИЋ СА ЗОРАНОМ ПАВИЋ ПРОМОВИШЕ ЊЕН НОВИ ХИТ „ЧЕКАЋУ ТЕ ГОРЕ“

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинац Радован Рајко Влаховић и наша популарна певачица Зорана Павић промовисаће 21. фебруара у Матици исељеника у Београду свој нови хит „Чекаћу те горе“.

Рајко и Зорана успешно сарађују већ неколико година. Заједно наступају и шире добре вибрације код публике, обоје познати и као музичари увек ведрог расположења. Резултат дугогодишњег пријатељства је и нова песма у акустичном аранжману.

-Зорана и ја смо стари другари, познајемо се још од 1993-94. године. Она је фантастичан извођач. Активно се дружимо задње две године, имамо заједнички бенд „Балкан соул“ и наступамо широм Европе. Људи нас дивно прихватају. Песму „Чекаћу те горе“ снимили смо у музичком студију у Гетеборгу. Публика је још није чула у потпуности, само фрагменте. Зорана је урадила текст, а ја музику и аранжмане. На иницијативу пријатеља продуцента одсвирао сам и мандолине, што је песми која спада у љубавне баладе дало потпуно другу димензију, рекао је Радован Влаховић.

Музичар је открио да је на Зоранином првом албуму одсвирао акустичне гитаре, што се и њој и публици допало и од тада тече њихово пријатељство и сарадња.

Радован је шест година био део екипе Радио Дунава. Апатинци се још сећају емисије „Brainwashing“.

На један хумористичан и сатиричан начин причали смо са слушаоцима о дневним и актуелним темама. Емисија је ишла недељом, слушали смо разноврсну музику, а колико приметим људи је се и данас радо помињу. Била су то лепа времена када сам живео у Апатину. Волим овај град и често ми недостаје. Овде су ми рођена деца, ту сам провео неколико лепих година, а недостаје ми и Дунав, додаo је Рајко.

Године 2013. са породицом се преселио у Шведску, како у шали каже у потпуности је емигрирао. Тамо има грађевинску фирму у којој је запослено неколико радника. Иако у фирми има директорску функција, каже да га обавезе музичара често одвуку на другу страну.

Ја сам музичар и музика је мој живот. Док сам живео у Београду свирао сам са два бенда, од тога је Корпус деликт успео да направи значајнију каријеру, а у Апатину сам свирао у три бенда. Одласком у Гетеборг поново сам пронашао место где могу да свирам. Имам два шведска бенда, један рок, а други џез. Имам две сјајне пријатељице певачице са којима радим акустичне свирке широм Шведске. Повезао сам се са људима са којима сам радио док сам био у Радио Београду и обновио сарадњу, каже музичар.

Поред успешног рада са Зораном Павић, Радован је недавно имао одличну сарадњу са др Нелетом Карајлићем са којим ради концерте по Европи и учествује у промоцији Нелетове нове књиге.

Промоција песме „Чекаћу те горе“ биће од 20 часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.