APATIN DOBIO MAJSTORE AJVARA

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI VOJVODINA

Tim „Komšinice“ pobednik je takmičenja manifestacije „Izađi mi na teglu“ u Apatinu. Karavan koji će obići preko 20 gradova u Srbiji, dobio je još jednog finalistu koji će se takmičiti u Begradu, u velikom finalu, na Kalemegdanu.

Ekipa „Komšinica“ predvođena Željkom Blanušom nakon osvojene titule najajvar majstora u Apatinu, nije krila oduševljenje: „Nadale smo se da ćemo ući u finale i zaista se potrudile da ajvar koji pripremamo za porodicu, bude još ukusniji i da ga podelimo sa ekipom manifestacije „Izađi mi na teglu“, ali i sa našim sugrađanima. Vreme nas je poslužilo i zaista smo se fenomenalno proveli, jedva čekamo finale“U Apatinu, drugo mesto osvojio je  tim  “Okasnele”, a treće mesto pripalo je timu “Vredne domaćice”.
„Drago nam je da je naša manifestacija „Izađi mi na teglu“ postala sinonim za dobru zabavu i još boli ukus. Ne kažu bez razloga da se dobar glas daleko čuje, uverili smo se u to! Samo se nadamo se da će se dobar ukus „čuti“  još dalje. Uživali smo u Apatinu i već se radujemo povratku u ovaj grad koji zna šta je dobar ajvar.“, istakla je producentkinja manifestacije, Ljiljana Vukotić.
“Izađi mi na teglu” je događaj koji ima za cilj da pronađe najbolji recept u Srbiji i reši staru misteriju, čija to kuća pravi najbolji ajvar. Tokom događaja, ekipa “Izađi mi na teglu” posebno mesto posvetila je deci kroz interaktivan takmičarski program i edukativnu predstavu o zdravoj ishrani.
Za podršku učesnicima i nezaboravnu atmosferu širom Srbije zadužena je maskota Zdravko koja je ove nedelje sa „Izađi mi na teglu“ timom obišla Kanjžu, Adu, Čoku, Novi Kneževac, Srbobran, Kovačicu, Opovo, Sremsku Mitrovicu i Apatin, a posetiće i Alibunar i Žabalj ove nedelje.Za izbor pobednika u svakom od preko 20 gradova biće zadužen žiri sastavljen od  tehnologa, lokalnog kuvara i poznate ličnosti „autoriteta
sa rezultatom“ grada kom se takmičenje održava. Pobednik je osvojio Tehnomanijin poklon – ručni blender, a zanimljive nagrade dobili timovi
koji su osvojili drugo i treće mesto, mikser i tiganj.Nadmetanje za najbolji ajvar u Srbiji je počelo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *