11. MOTO SUSRET U APATINU OD 7. DO 10. JULA

APATIN DRUŠTVO VESTI

11. po redu moto-susret u organizaciji Moto kluba Panter iz Apatina biće održan 8,9 i 10. jula na kanalu kod “Bele loze”, a moto-kamp biće otvoren za doček “bajkera” dan ranije 7. jula 2016. godine.

Kao i svake godine Apatin će u vreme Ribarskih večeri posetiti gosti iz raznih krajeva evrope na svojim dvotočkašima, a njihovi domaćini pripremili su im lep program da se u našem gradu osećaju kao kod svoje kuće. Doček gostiju predviđen je za petak 8. jul u moto-kampu gde će se prisutne zabavljati lokalne rok grupe, gurpa Osmi dan, a nakon njih nastupiće tribjut bend Metalika.

Subota će započeti moto igrama u kampu, a nakon toga uslediće dobro poznati defile motora od kampa ka centru grada gde će biti organizovano takmičenje u ekstremnim vožnjama motora. Po završetku defilea “bajkeri” će se vratiti u kamp gde će ih zabavljati grupa Zabranjeno Pušenje.

Prema rečima organizatora ovogodišnje okupljanje moglo bi da obori rekord po posećenosti i tako opravda renome najačeg moto susreta u regionu. Očekuje se poseta prijateljskih klubova iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Češke i Bugarske.

Kao i obično veliko srce “bajkera” će u svoje društvo i kamp primiti sve ono koji su ljubitelji dobre svirke i odličnog provoda.

moto susret 2016 (4) MOto susret ribarske 2016 moto susret 2016 moto susret 2016 (2) moto susret 2016 (3)