ОТВОРЕНЕ ПРВЕ ЈАСЛИЦЕ У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

На основу конкурса који је расписало Министарство привреде, за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“, општини Апатин је одобрен пројекат за изградњу јаслица за који је половином фебруара 2017. године аплицирала.

Средства која су одобрена су у висини од 16 милиона динара, док је остатак обезбедила општина Апатин из средстава месног самодоприноса. Данас са поносом можемо рећи да су јаслице изграђене и потпуно опремљене, а тренутно су у току радови на прилазном путу и тротоару.

Баш као што је и планирано, јаслице су свечано отворене првог дана школске године. Програм је започео наступом дечијег хора „Радост“, након чега су присутним гостима обратили директорица установе Биљана Мандић, помоћник председника општине Апатин за инвестиције Јевто Милојевић, председник општине Апатин Милан Шкрбић и помоћница министра просвете за предшколско и основно образовање и васпитање Весна Недељковић која је након обраћања заједно са председником општине Апатин свечано отворила јаслице.

извор: Инфо служба Општине Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *