НАЈАВА СПОРТСКИХ УТАКМИЦА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋИ ВИКЕНД

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Кошаркашки клуб “Апатин” у суботу од 18 сати игра меч петог кола Друге лиге у којем ће гостовати “Будућности” у Новом Саду. Апатинци се надају доброј утакмици и освајању нових бодова који би избрисали тежак пораз из прошлог кола.

ОРК “Апатин” у суботу од 19 сати игра комсшијски дерби са тимом “Сонте”. Гошће из Апатина су велики фаворит у овом сусрету али остаје да то покажу и на терену и потврде бодове које су претходнов викенда освојиле у Апатину.

Рукометаши “Апатина” у суботу 3. новембра на свом терену дочекују екипу Рукометног клуб “Долово” из Долова. Домаћин је благи фаворит у овом мечу и са нова два бода би могао да се прикључи тимовима из горњег дела табеле. Утакмица се игра у хали у Апатину са почетком од 20 сати.

Кошаркашки клуб “Дунав” у суботу 3. новембра гостује у Кикинди код екипе Велика Кикинда. Ово ће бити једна од три тешке утакмице које предстоје тиму из Апатина, а термин одигравања утакмице у Банату је 20 сати.

“Младост” из Апатина у недељу 4. новембра гостује у Бајши истоименој екипи. Дерби 12. кола Војвођанске лиге између трећепласиране и четвртопласиране екипе почиње од 13 сати и 30 минута.

У истом термину играће и “Братство” из Пригревице. После неколико добрих утакмица и позитивних резултата изабранике Сретена Вилотића очекује тешко гостовање у Панчеву код екипе “Железничар”.

Недељни термин од 13 и 30 резервисан је и за клубове из Међуопштинске лиге. Купусинци играју у Крушчићу против “Младости”, “Тереквеш” гостује “Омладинцу” у Дероњама, док ће “Јединство” са Рибарева гостовати “Омладинцу” на Буковцу. “Динамо” из Сонте ће гостовати свом имењаку у Бачком Брегу.

У 8. колу Друге рукометне лиге, пригревачки рукометаши гостују тиму “Нафтагаса” из Елемира. Пригревчани би у овом сусрету могли до нових бодова, али то зависи искључиво од тога у каквом саставу ће отпутовати на овај меч који се игра у недељу од 15 сати.

Клуб Малог фудбала “Апа-футсал” у недељном термину од 18 сати игра против “Летећег Холанђан”, а сусрет се игра у Врбасу. Иако домаћин одавно није онаква екипа каква је то била некад очекује се добра утакмица и много лепих потеза.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *