ФУДБАЛСКИ ДЕРБИ У СОМБОРУ И ПРИГРЕВИЦИ, КРЕЋУ И РУКОМЕТАШ И РУКОМЕТАШИЦЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Фудбалери „Младости“ из Апатина у суботу 22. септембра од 16 сати играће меч 6. кола Војвођанске лиге у коме ће гостовати „Радничком“ из Сомбора. Апатинци ће на пут кренути са ровитим Рашетом и Милановићем али се из клуба надају да ће остали играчи бити на висини задатка. Из управе „Младости“ позивају све навијаче да дођу на обај комшијски дерби и подрже апатински тим.

У истом термину у суботу од 16 сати пригревачко „Братство“ игра дерби Српске лиге у коме ће дочекати првопласирани „Хајдук“ из Куле. Обе екипе имају фантастичне саставе па се на стадиону „Горан Несванулица Клипи“ очекује одлична фудбалска представа.

Рукометаши „Апатина“ у суботу почињу такмичење у Првој лиги. Они ће у првом колу гостовати екипи „Сивац 69“, а утакмица се игра у хали у Црвенки са почетком од 16 сати. Рукометни клуб Апатин су у претходном периоду напустили Милојевић и Богојевић који ће од ове јесени бранити боје екипе „Сивац 69“ и у суботу их очекује сусрет са бившим саиграчима.

у спортској хали у Апатину од 18 сати почеће утакмица првог кола Друге лиге Север за жене у којој рукометашице „ОРК Апатина“ дочекују екипу „Срема“. Сат времена каније од 19 сати у хали у Пригревици домаћи „ПИК“ дочекује Рукометни клуб „Далматинац“ из Риђице.

Сви представници из општине Апатин у Међуопштинској лиги играју у недељу 23. септембра 2018. године у термину од 15 сати и 30 минута. „Јединство“ на Рибареву дочекује „Алексу Шантић“, „Тереквеш“ ће бити домаћин „ОФК Шикари“, док ће партизан пред својим навијачима укрстити копља са „Кордуном“ из Кљајићева. У последњем рангу такмичења фудбери „Динама“ из Сонте игра дерби зачеља у коме ће гостовати у Телечкој истиоименој екипи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.