ФУДБАЛСКИ ДЕРБИ У СОМБОРУ И ПРИГРЕВИЦИ, КРЕЋУ И РУКОМЕТАШ И РУКОМЕТАШИЦЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Фудбалери “Младости” из Апатина у суботу 22. септембра од 16 сати играће меч 6. кола Војвођанске лиге у коме ће гостовати “Радничком” из Сомбора. Апатинци ће на пут кренути са ровитим Рашетом и Милановићем али се из клуба надају да ће остали играчи бити на висини задатка. Из управе “Младости” позивају све навијаче да дођу на обај комшијски дерби и подрже апатински тим.

У истом термину у суботу од 16 сати пригревачко “Братство” игра дерби Српске лиге у коме ће дочекати првопласирани “Хајдук” из Куле. Обе екипе имају фантастичне саставе па се на стадиону “Горан Несванулица Клипи” очекује одлична фудбалска представа.

Рукометаши “Апатина” у суботу почињу такмичење у Првој лиги. Они ће у првом колу гостовати екипи “Сивац 69”, а утакмица се игра у хали у Црвенки са почетком од 16 сати. Рукометни клуб Апатин су у претходном периоду напустили Милојевић и Богојевић који ће од ове јесени бранити боје екипе “Сивац 69” и у суботу их очекује сусрет са бившим саиграчима.

у спортској хали у Апатину од 18 сати почеће утакмица првог кола Друге лиге Север за жене у којој рукометашице “ОРК Апатина” дочекују екипу “Срема”. Сат времена каније од 19 сати у хали у Пригревици домаћи “ПИК” дочекује Рукометни клуб “Далматинац” из Риђице.

Сви представници из општине Апатин у Међуопштинској лиги играју у недељу 23. септембра 2018. године у термину од 15 сати и 30 минута. “Јединство” на Рибареву дочекује “Алексу Шантић”, “Тереквеш” ће бити домаћин “ОФК Шикари”, док ће партизан пред својим навијачима укрстити копља са “Кордуном” из Кљајићева. У последњем рангу такмичења фудбери “Динама” из Сонте игра дерби зачеља у коме ће гостовати у Телечкој истиоименој екипи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *