У СРЕДУ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ПРЕДСТАВА “ПЛАСТИКА”

APATIN KULTURA VESTI

У среду, 17. октобра, са почетком у 20 сати, у великој сали Општинског културног центра, биће одиграна позоришна представа “Пластика”, комедијска “драма” за две жене у најбољим годинама.
У представи играју: Нела Михаиловић и Сузана Петричевић
Цена улазнице је 400 динара.

Карте се могу резервисати од петка, 12. октобра, сваким радним даном, у периоду од 8 до 12 сати, на број телефона 025/773 588.

Из Општинског културног центра Апатин моле да се резервисане улазнице преузму један дан пре представе, дакле 16. октобра, од 10 до 12 сати, и у поподневним сатима, од 17 до 19 сати.
На дан представе благајна је отворена од 18 сати и уколико резервисане карте не буду преузете како је назначено, исте се пуштају у продају.

Опис представе:

Све се догађа у теретани, чекајући др Штибохара. Шта је било, било је. Новом снагом у нови живот. Ево њих две, Катарине (Нела Михаиловић) и Милине (Сузана Петричевић) у елитној теретани затвореног типа где чекају персоналног тренера који ће им одредити врсту тренинга. Само за њих, да буду оно што никад нису биле. После тога следи чаробни скалпел др Штибохара који ће поправити све оно што је живот покварио. Милина и Катарина, у годинама када се још нада, дале су велики новац да би прошле кроз специјални третман чије је финале пластична операција. Никада се пре нису среле њих две и никада се и не би среле да није ове мале теретане и тренера који недопустиво касни. Два дијаметрално супротна карактера, две наизглед обичне, али узбудљиве судбине кроз које се преламају смешне и болне одреднице времена у коме живимо, сучелиће се на справама за корекцију тела и душе. Исход њиховог сусрета је крајње неизвестан, као и наши животи уосталом.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *