Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ ШКОЛА ЗА АПАТИНСКЕ ОСНОВЦЕ, ОВЕ ГОДИНЕ У ПРВИ РАЗРЕД КРЕНУЋЕ 126 ЂАКА
У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ ШКОЛА ЗА АПАТИНСКЕ ОСНОВЦЕ, ОВЕ ГОДИНЕ У ПРВИ РАЗРЕД КРЕНУЋЕ 126 ЂАКА

У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ ШКОЛА ЗА АПАТИНСКЕ ОСНОВЦЕ, ОВЕ ГОДИНЕ У ПРВИ РАЗРЕД КРЕНУЋЕ 126 ЂАКА

Понедељак 3. септембар 2018. године биће први школски дан за апатинске основце који ће се након летњег распуста враити у школске клупе. Ове године једна од новина је то да ће послеподневна смена кретати у 13 сати и 20 минута што је сат времена касније у односу на претходну годину. Према речима директорке основне школе “Жарко Зрењанин”, Сање Шијан ово померање је направељено како би се обезбедило довољно времена и учионице поспремиле и довеле у ред за ученике који похађају наставу у послеподневним часовима.

Ове године у први разред кренуће 126 ученика, а још увек се чека потврда министарства како би се знало да ли ће прваци бити распоређени у пет или шест одељења.

-За ученике других, четвртих и и виших разреда школска година почиње 3. септембра од 8 сати по распореду који ће бити истакнут на сајту школе. Први и трећи разреди ће кренути у послеподнвеној смени која по новом распореду звоњења почиње у 13 сати и 20 минута, такође распоред звоњења ће бити истакнут на веб сајту наше школе. – рекла је Сања Шијан.

Она је додала да ће родитељски састанак за родитеље ђака првака бити одржан у петак 31. августа у “Вишенаменској” сали са почетком од 17 сати.

Час одељенског старешине ученика петих разреда ће се одржати истог дана 31. августа од 9 сати, а ученици петих разреда треба да дођу у учионицу код својих учитељица где ће их дочекати нови одељенски старешина.

-Свим ученицима у име управе школе и у своје лично име, желим срећан почетак школске године са жељом да остваре што боље успехе. – додала је директорка основне школе “Жарко Зрењанин”.

ФОНО Сања Шијан

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top