У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ ШКОЛА ЗА АПАТИНСКЕ ОСНОВЦЕ, ОВЕ ГОДИНЕ У ПРВИ РАЗРЕД КРЕНУЋЕ 126 ЂАКА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Понедељак 3. септембар 2018. године биће први школски дан за апатинске основце који ће се након летњег распуста враити у школске клупе. Ове године једна од новина је то да ће послеподневна смена кретати у 13 сати и 20 минута што је сат времена касније у односу на претходну годину. Према речима директорке основне школе “Жарко Зрењанин”, Сање Шијан ово померање је направељено како би се обезбедило довољно времена и учионице поспремиле и довеле у ред за ученике који похађају наставу у послеподневним часовима.

Ове године у први разред кренуће 126 ученика, а још увек се чека потврда министарства како би се знало да ли ће прваци бити распоређени у пет или шест одељења.

-За ученике других, четвртих и и виших разреда школска година почиње 3. септембра од 8 сати по распореду који ће бити истакнут на сајту школе. Први и трећи разреди ће кренути у послеподнвеној смени која по новом распореду звоњења почиње у 13 сати и 20 минута, такође распоред звоњења ће бити истакнут на веб сајту наше школе. – рекла је Сања Шијан.

Она је додала да ће родитељски састанак за родитеље ђака првака бити одржан у петак 31. августа у “Вишенаменској” сали са почетком од 17 сати.

Час одељенског старешине ученика петих разреда ће се одржати истог дана 31. августа од 9 сати, а ученици петих разреда треба да дођу у учионицу код својих учитељица где ће их дочекати нови одељенски старешина.

-Свим ученицима у име управе школе и у своје лично име, желим срећан почетак школске године са жељом да остваре што боље успехе. – додала је директорка основне школе “Жарко Зрењанин”.

ФОНО Сања Шијан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *