Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » УСКОРО ТЕНДЕР ЗА АПАТИНСКО БРОДОГРАДИЛИШТЕ, ЦЕНА 2 МИЛИОНА ЕВРА
УСКОРО ТЕНДЕР ЗА АПАТИНСКО БРОДОГРАДИЛИШТЕ, ЦЕНА 2 МИЛИОНА ЕВРА

УСКОРО ТЕНДЕР ЗА АПАТИНСКО БРОДОГРАДИЛИШТЕ, ЦЕНА 2 МИЛИОНА ЕВРА

“ARC Management Two EAD” са пословним седиштем у Софији, Бугарска, намерава да, путем тендера, организује продају Апатинског бродоградилиште које се налази у њиховом власништву.

Опис Имовине

100 % (стотину процената) акција Бродоградилишта Апатин д.о.о. (бродоградилишта у Апатину, као привредног друштва), које се налази у граду Апатину, Република Србија. Ово привредно друштво је власник комплекса бродоградилишта (објеката, машинске и друге опреме), у даљем тексту означено као: “Непокретна и покретна имовина”

1. ПОЧЕТНА ЦЕНА НА ТЕНДЕРУ

Почетна цена на тендеру је 2.043.808,00 € (два милиона цетрдесет три хиљаде осамсто осам еура нето – без ПДВ-а.

Депозит за учешће износи 10% почетне цене.
Важећа поднесена понуда мора бити у складу са почетном ценом. Понуда која није у складу са пропозицијама тендера сматраће се неважећом.

2. ДОКУМЕНТАЦИЈА И ПРЕГЛЕД НЕПОКРЕТНЕ И ПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ

Тендерска документација може да се откупи на следећој адреси:

Maria Louisa Blvd. 70, Софија 1202,
Контакт особа: Росен Тенев, тел: +359888 712102, e-mail: rossen.tenev@gmail.com, по цени од ЕУР 64 (шездесет четири еура), са ПДВ-ом; новац се уплаћује на рачун ARC Management Two EAD,
у банци United Bulgarian Bank, Sofia, Bulgaria.
IBAN: BG41UBBS80021444724310 /EUR/
Swift Code/BIC: UBBSBGSF
Са назнаком: Purchase of tender documentation for APATIN SHIPYARD (Куповина тендерске документације за Бродоградилиште Апатин)

Непокретна и покретна имовина може да се погледа у периоду од 15.08.2018. до 14.09.2018. сваког радног дана од 9 до 16 часова. Преглед Непокретне и покретне имовине биће омогућен на основу пријаве, која се шаље претходно наведеној контакт особаи, најмање два радна дана унапред. На дан тендера неће бити дозвољен преглед Непокретне и покретне имовине.

Сва питања која се односе на садржај или процедуру за подношење и одабир понуда могу се упутити контакт особаи путем електронске поште, најкасније до 14.09. 2018.

3. ДАТУМ ТЕНДЕРА, РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ И ПОНУДА ЗА ТЕНДЕР

Тендер ће се одржати под следећим условима:
– одржаће га комисија коју именује ARC Management Two EAD;
– на дан 18. 09. 2018. од 12.00 часова;
– место одржавања – Maria Louisa Blvd 70, Sofija, ARC Management Two EAD.

Рок за подношење пријава за учешће, подносење понуде и остале тендерске документације у складу са пропозицијама тендера је 17.09.2018. године у 16.00 часова по локалном времену (временска зона Софије), на следећу адресу: ARC Management Two EAD, Registration Office, Sofia, Maria Louisa Blvd. 70.

Ова објава нема правну природу јавног позива, нити представља јавни позив, у складу са одредбама чл. 290 Привредног закона Бугарске (ЛЦ), нити је јавна понуда у складу са одредбама чл. 291 ЛЦ или обавештење о отвореном јавном надметању у складу са одредбама чл. 337 и наредних чланова ЛЦ.
Ова објава такође не представља понуду у складу са одредбама чл. 13 Закона о облигационим односима и уговорима Бугарске.

“ARC Management Two EAD” задржава право да у било ком тренутку, искључиво по сопственом судјењу, оконча тендер и не сноси никакву одговорност према било ком потенцијалном купцу Имовине без обзира на разлог за окончање тендера.

Право које се примењује на ову објаву је бугарско право и сви уговори, изјаве и други документи у вези са извршавањем овог тендера и одређивањем победничке понуде биће усклађени са законима Бугарске.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top