Najnovije vesti
Početna » IZBOR IZ ŠTAMPE » УКЉУЧИ СЕ И УРАДИ НЕШТО ДОБРО!
УКЉУЧИ СЕ И УРАДИ НЕШТО ДОБРО!

УКЉУЧИ СЕ И УРАДИ НЕШТО ДОБРО!

Учествујте на креативном конкурсу на најбољи слоган и постер са циљем подизања свести о раном откривању рака дојке. Рак дојке је у великом броју случајева излечив ако се открије на време. Дајте свој допринос.

Пројекат Унапређење Националног програма за рано откривање рака дојке у Републици Србији отворио је креативни конкурс за најбољи слоган и постер у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије и Институтом за јавно здравље “Др Милан Јовановић Батут”.

Конкурс је подељен у две категорије: за ученике средњих школа и за одрасле особе старије од 18 година. Тема је подизање свести о важности скрининга и раног откривања ове опаке болести.

Грађани ће креативне предлоге моћи да пошаљу до 20. октобра 2018. на следеће мејл адресе, у зависности од категорије за коју аплицирају: konkurs.poster@gmail.com (за слоган) и slogan.konkurs@gmail.com (за слоган). Конкурс ће бити отворен за све, без обзира на занимање.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top