СТАРТ ФУТСАЛЕРА У НОВОМ САДУ, МЛАДОСТ ДОЧЕКУЈЕ ТЕКСТИЛАЦ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Младе апатинске рукометашице ће данас 28. септембра играти меч другог кола Друге рукометне лиге у оквиру кога ће гостовати екипи ЖРК “Кленак 09”. Меч се игра у Платичеву од 20 сати.

ФУдбалери “Младости” су подигли форму и у досадашњем току првенства нису осетили горчину пораза, а из табора “црвених ђавола” поручују да ће и у суботу 29. септембра против “Текстилца” из Оџака дати све од себе да остваре што бољи резултат. Меч на стадиону крај Дунава почиње у 15 сати и 30 минута.

У истом термину пригревачко “Братство” ће гостовати у Суботици екипи “Бачке”. Ово незгодно гостовање долази у незгодном моменту након пораза од “Хајдука” и емотивног пражњења изабраника Сретена Вилотића па се очекује добра фудбалска представа и жестока борба у суботњем мечу ова два ривала.

Своје такмичење у Футсал лиги Војводине у суботу 29. септембра од 20 сати започеће и Клуб малог фудбала “Апа-футсал”. Они ће у првом колу на новосадском “СПЕНСУ” одиграти меч против домаћина КМФ “Нови Сад”.

Недеља 30. септембар ће донети фудбалске окршаје у Међуопштинској лиги 1. и 2. разред. “Партизан” ће гостовати у Сомбору “ОФК Шикари”, “Тереквеш” ће на пут у Шантић на дуел са тренутним лидером првенства, док ће “Јединство” гоствати “Дунаву” у Бачком Моноштору. У најнижем рангу такмичења “Динамо” ће у Сонти угосити “КФК Кулу”. Све утакмице се играју у 15 сати и 30 минута.

“Пик” из Пригревице је као и претходне године добро отворио сезону у Другој рукометној лиги и забележио две победе. У недељу од 17 сати они ће гостовати у Црепаји истоименој екипи.

Сат времена касније у недељу од 18 сати у Апатину у спортској хали почеће дуел између Рукометног клуба “Апатин” и Рукометног клуба “Херцеговина” из Сечња. Апатинци ће покушати да што пре забораве уводни пораз и остваре победу за прве бодове у овој такмичарској сезони.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *