СПОРТСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА, ПЛЕСОМ И ЗАБАВОМ ОБЕЛЕЖЕН ДАН МЛАДИХ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Након „певачког маратона“ којим је званично отворена плажа, обележавања Дана Дунава, Deer & Beer фестивала, још један целодневни програм испунио је предиван летњи дан на апатинској плажи. Разлог за суботње окупљање младих био је њихов дан, Дан младих.

Све је почело у преподневним сатима такмичењима 6 екипа у 2 групе и то у баскету, одбојци на песку и фудбалу на песку. Играло се по систему свако са сваким у групи, да би прво двоје у полуфиналу одмерило снаге са екипама из друге групе. На самом крају, уследиле су борба за треће место и финале. У фер и спортској атмосфери, није изостало такмичарског духа, а тензије су порасле у полуфиналним мечевима где се видело колико сви такмичари желе да победе. На крају, победу је однела екипа Гола вода, друго место припало је екипи Шампањац мамице и татице, а треће екипи Пригревица.

Изненађење од стране организатора уследило је по окончању такмичења када су стигле pizza-е за све учеснике, а за најбоље три екипе обезбеђени су пехари и поклон ваучери за освежење у плажном бару ресторана „Плава ружа“. За победничку екипу, вечеру за све чланове екипе је обезбедила УР „Garden House“.

Поподневне сате обележиле су гошће из Сомбора са Зумба плесом, а након размрдавања уз Латино ритмове, освежења и купања, у вечерњим сатима, уследила је журка електонске музике која је трајала до касно у ноћ.

Организатори из Канцеларије за младе општине Апатин, општинске управе и Туристичке организације Апатин се захваљују свим учесницима на фер и спортском такмичењу, дружењу и позитивној атмосфери која цео дан осетила на плажи. Велико хвала и ресторану „Плава ружа“ и њиховом особљу, и наравно УР „Garden House“ који су обезбедили вредну награду за најбоље учеснике.

извор: инфо служба Општине Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *