СЛОБОДАН БАЧИЋ – ПОСЛЕДЊИ ФУДБАЛСКИ ВИТЕЗ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Некада дриблинг, асистенција, прелепи гол, а данас витешки потези и велико поштовање према свим играчима на терену, како својим тако и противничким.

На утакмици Војвођанске лиге у коме су се састали апатинска Младост и Полет из Каравукова у 60. минуту десио се потез који је обележио овај меч иако није био ни гол, ни прекршај ни било шта слично. У 60. мнуту Слободан Бачић, тренер Фудбалског клуб Младост је очитао лекцију из фер-плеја свим фудбалским “зналцима” и бар на тренутак вратио суштину овом спорту.

Апатинaц Коља Јововић који наступа за Полет је при резултату од 1:1 незгодно стао и том приликом остао да лежи повређен, иако је изгубио лопту без контакта а нападач Младости Глигоријевић имао отворен пут ка голу на велико изненађење свих Бачић је скочио са клупе и инсистирао да се акција прекине како би се Кољи указала помоћ.

-Поштујем све играче, тако и браћу Јововић који су поникли у Младости. У овом моменту било нам је прече него здравље него гол. – исткао је Бачић.

Иако би Глигоријевић у 60. минуту вероватно постигао погодак његов тренер је одлучио да то не буде тако, а награда је стигла у 88. минуту када исти играч погађа и доноси победу Младости од 2:1.

Из управе клуба говоре да је Бачић увек био фер и коректан, да би овако нешто урадио и да се није радило о некадашњем играчу апатинске Младости.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *