Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » РЕЉА ГРШИЋ УПЕЦАО СОМА ОД 80 КИЛОГРАМА
РЕЉА ГРШИЋ УПЕЦАО СОМА ОД 80 КИЛОГРАМА

РЕЉА ГРШИЋ УПЕЦАО СОМА ОД 80 КИЛОГРАМА

Апатин је место познато по велики риболовачким уловима, али исто тако и искусним и врсним риболовцима. Синоћ је на великом лиману упецан сом дугачак 2 метра и 20 центиметара и тежак преко 80 кг, а ухватио га је Реља Гршић.

-Борба није дуго трајала из разлога што сам и раније имао сличних и већих улова па сам прилично искусан у оваквим ситуацијама. Риба је упецана на штап “Daiwa Megaforce Pilk” 2.7m i 100-200 grama, машиница је од истог произвођача BG 4000. Пецао сам на струну 0,28, са предвезом “Formax cat Fighter” 1mm, а сом се закачио на варалицу “Главињара фантом”.- каже за радио Дунав Реља Гршић.

Гршић је страствен и искусан риболовац који је велике улове има како у Апатину тако и на међународним водама. Реља је пецао неколико пута на теренима у Шапанији на реци Ебро која је позната по великим сомовима, као и на познатој италијанској реци По.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top