ПРОМАШАЈИ ЗАМАЛО КОШТАЛИ МЛАДОСТ ПОБЕДЕ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Младост је претходног викенда одиграла прву утакмицу пред својим навијачима у новој сезони и успела да забележи победу над “Будућности” из Младенова од 2:1 (1:0).

Видно мотивисанији али и са једном дозом притиска ушли су домаћини у меч. Од самог старта на захвтев њиховог тренера, Слободана Бачића игран је висок пресинг на последњу линију тима из Младенова што доноси резултат већ у 7. минуту игре. Лоше враћање лопте голману и његову несигурност користи Глигоријевић и доноси предност “Младости” од 1:0. До истека првих 45 минута виђено је неколико пропуштених прилика на обе стране и поништен гол “Будућности” рекло би се из “сумњивог” офсајда.

Апатинци су боље отворили и други период игре решени да докусуре противника и таква нападачка игра доноси резултат пошто је након збрке у шеснаестерцу “Будућности” Ожеговић погодио за 2:0. Након другог гола домаћин мало спушта темпо што доноси неколико прилика и незгодних ситуација пред голом Рашете али све до 78. минута мреже су мировале. 12 минута пре краја сусрета на једну испуцану лопту лоше реагују штопери “Младости” и чисту контру играчи из Младенова претварају у погодак и уносе велику неизвесност у коначан исход овог сусрета.

До краја меча Глигоријевић и Ожеговић су промашили по неколико стопостнотних шанси и тако додатно натерали публику да стрепи до последњег судијског звиждука.

У наредном колу “Младост” гостује “Тиси” у Адорјану која има исти учинак као и Апатинци, две утакмице и две победе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *