ПОЧЕТАК ПОЗОРИШНЕ СЕЗОНЕ У ОПШТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ АПАТИН

APATIN KULTURA VESTI

У четвртак 13. септембра 2018. године од 20 часова у Великој сали Дома културе у Апатину биће одиграна урнебесна комедија „СИРЕНА И ВИКТОРИЈА” по тексту руског савременог драмског писца Александра Галина и у режији Радослава Миленковића. У представи играју Татјана Кецман, Милена Павловић и Радослав Рале Миленковић, глумци који су већ награђивани за ове улоге на бројним фестивалима.

Низ комичних неспоразума одиграва се између троје јунака Галинове комедије која нас смехом разоружане, суочава вероватно са најважнијим хтењем људске врсте – да волимо и будемо вољени. Представа је до сада побрала како награде жирија, тако и овације публике насмејане до суза, што је најбоља препорука да погледате ову сјајну комедију и изузетне глумачке бравуре.

Улазнице по цени од 400 динара можете резервисати од среде 5. септембра 2018. године сваког радног дана од 8 до 13 сати на број телефона 025 / 773 – 588. Резервисане улазнице је потребно преузети до 12. септембра 2018. године од 10 до 12 и од 17 до 19 сати. Уколико ваше резервисане карте не преузмете како је назначено, исте ће бити пуштене у продају.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *