Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ОТВОРЕНЕ ПРВЕ ЈАСЛИЦЕ У АПАТИНУ
ОТВОРЕНЕ ПРВЕ ЈАСЛИЦЕ У АПАТИНУ

ОТВОРЕНЕ ПРВЕ ЈАСЛИЦЕ У АПАТИНУ

На основу конкурса који је расписало Министарство привреде, за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“, општини Апатин је одобрен пројекат за изградњу јаслица за који је половином фебруара 2017. године аплицирала.

Средства која су одобрена су у висини од 16 милиона динара, док је остатак обезбедила општина Апатин из средстава месног самодоприноса. Данас са поносом можемо рећи да су јаслице изграђене и потпуно опремљене, а тренутно су у току радови на прилазном путу и тротоару.

Баш као што је и планирано, јаслице су свечано отворене првог дана школске године. Програм је започео наступом дечијег хора „Радост“, након чега су присутним гостима обратили директорица установе Биљана Мандић, помоћник председника општине Апатин за инвестиције Јевто Милојевић, председник општине Апатин Милан Шкрбић и помоћница министра просвете за предшколско и основно образовање и васпитање Весна Недељковић која је након обраћања заједно са председником општине Апатин свечано отворила јаслице.

извор: Инфо служба Општине Апатин

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top