ОЖЕГОВИЋ ПОГОДИО ЗА МЛАДОСТ, МИНИМАЛАЦ ЗА НАСТАВАК УСПЕШНЕ СЕРИЈЕ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

“Младост” из Апатина је наставила низ добрих резултата и утакмица без пораза пошто су за викенд на свом терену били бољи од “Текстилца” минималцем 1:0 (0:0).

Сама утакмица је само у почетном делу личила на дерби. Оба тима су имала своје истина полуприлике, али та наизглед теренска равнотежа је трајала само у првих 45 минута. Од старта другог полувремена је било очигледно да на терену постоји само један тим. Домаћини су играли повезано и ангажовано, а како је утакмица одмицала Апатинци су “додавали гас” гок су гости пут ка бар једном боду тражили све чешћим ваљањем по терену,приговарањем и повлачењем домаћих нападача за дрес. Сигурни судија Крушић из Кањиже није подлегао провокацијама гостију па им је за такву игру поделио седам жутих картона.

Десет минута пре краја правда је дошла на своје место. Након једног од све чешћих напада домаћина лопта је дошла до младог Стефана Ожеговића који је без пуно размишљања “опалио” са двадесетак метара и сместио лопту под рашље у супротан угао немоћног голмана гостију. Био је то праведан епилог једног лепог поподнева на стадиону крај Дунава, а аплаузи све бројније публике, и песма малишана гостију клуба су потврдили да је управа ОФК Младости ове јесени на правом путу.

Најлепши моменат ове утакмице која је по пласману екипа важила за дерби десио се пре првог судијског звиждука. На терен су изашли мали гости ОФК Младости, ученици ОШ Жарко Зрењанин. Уз аплауз присутних преко 400 гледалаца сликали су се за успомену са домаћим фудбалерима, а након тога су током утакмице са трибина сви у глас певали химну домаћина: “Нек се чује нек се зна да је Младост најбоља…”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *