Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ОД ДАНАС ПОДЕЛА СЕНИОР КАРТИЦА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ КОЈИ СУ ПОДНЕЛИ ЗАХТЕВ У ДРУГОМ КРУГУ
ОД ДАНАС ПОДЕЛА СЕНИОР КАРТИЦА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ КОЈИ СУ ПОДНЕЛИ ЗАХТЕВ У ДРУГОМ КРУГУ

ОД ДАНАС ПОДЕЛА СЕНИОР КАРТИЦА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ КОЈИ СУ ПОДНЕЛИ ЗАХТЕВ У ДРУГОМ КРУГУ

Пензионери који су поднели захтев у другом кругу, своје апатинске сениор картице могу преузети од понедељка 6. августа 2018 у канцеларији 33 општинске управе Апатин, односно за села, у канцеларијама месних заједница. Овом приликом, обавештавам и пензионере који су у првом кругу поднели захтеве, а нису преузели своје апатинске сениор картице, да исте могу свакодневно преузимати у поменутој канцеларији општинске управе Апатин, односно за села у месним заједницама. – рекла је за апатинске медије председница СО Апатин Ника Петровић.

Од председнице СО Апатин смо сазнала и да приликом преузимања апатинских сениор картица, сваки пензионер добија списак продавница са погодностима које у њима могу да остваре. Циљ у наредном периоду је да се тај списак прошири, те овом приликом позивам сва заинтересована правна лица и предузетнике да се за више информација о пројекту јаве у канцеларији 33 општинске управи Апатин. – рекла је Петровићева.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top