Najnovije vesti
Početna » ZANIMLJIVOSTI » ОВЕ АПЛИКАЦИЈЕ ВАМ “ЈЕДУ БАТЕРИЈУ” НА ВАШЕМ МОБИЛНОМ ТЕЛЕФОНУ
ОВЕ АПЛИКАЦИЈЕ ВАМ “ЈЕДУ БАТЕРИЈУ” НА ВАШЕМ МОБИЛНОМ ТЕЛЕФОНУ

ОВЕ АПЛИКАЦИЈЕ ВАМ “ЈЕДУ БАТЕРИЈУ” НА ВАШЕМ МОБИЛНОМ ТЕЛЕФОНУ

Уколико се батерија вашег паметног телефона празни брже него што је то уобичајено, проблем би се могао крити у апликацијама које користите.

Наиме, ове апликације вам “једу” батерију, како преноси Тпортал.

“Snapchat”

“Snapchat” оптерећује вашу батерију, али постоје решења како се може ублажити овај проблем. У подешавањима укључите опцију Травел и искључите праћење локације.

“Tinder”

“Tinder” такође прати вашу локацију и освежава податке. Искључите освеживање података у позадини, искључите нотификације или користите “Tinder” путем веб претраживача.

Апликације с вестима

Апликације с вестима у сталном су контакту с wеб серверима и оптерећују батерију. Странице с вестима пратите у интернет претраживачима или пратите њихове објаве на “Facebooku” и “Twitteru”.

“Microsoft Outlook”

Ова апликација стално проверава нову пошту па боље ручно проверавајте да ли вам је стигао нови е-маил или користите другу апликацију.

“Facebook i Messenger”

“Facebook” апликације “једу” батерију, па би било паметно заменити их једноставнијим издањима попут “Facebook lite” или “Messenger lite” или, као у случају апликација с вестима, гледајте их у претраживачу.

Извор: ТПортал

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top