НЕМАЊА БЈЕЛИЦА У ПОСЕТИ КОШАРКАШИМА АПАТИНА

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Мало које место може да се похвали тиме да му се по улицама повремено прошета велика кошаркашка и НБА збезда, МВП Евролиге и један од најбољих кошаркаша репрезентације Србије. Овакву част имају општина Апатин и село Пригревица јер Немања Бјелица у периоду када има мало времена за одмор воли да дође до Пригревице где има родбину и пријатеље и у мирној атмосфери провреде неколико дана како би се што боље одморио за нове изазове у каријери.

Бјелица је након обавеза са репрезентацијом свратио и до Апатина где је са кошаркашима из Кошаркашког клуба Апатин присуствовао једном тренингу на коме су млади апатински кошаркаши имали прилику да упознају Немању и поразговарају са њим, чак и добију аутограм од свог идола.

Упркос бројним обавезама које га притискају Бјелица је нашао времена да проведе пар сати са младим кошаркашима и још једном показао да је поред тога што је кошаркашка и људска величина.

Из клуба говоре како им је велика част да угосте Немању Бјелици и да ће овим младићима то бити додатни подстрех да се још више ангажују и још боље тренирају. Управа клуба се захвалила Бјелици на издвојеном времену, а овај обећао да ће се сигурно поново дружити.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *