Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » “НЕДЕЉА СОЛИДАРНОСТИ”, ПОКАЖИ И ТИ СВОЈУ ХУМАНОСТ
“НЕДЕЉА СОЛИДАРНОСТИ”, ПОКАЖИ И ТИ СВОЈУ ХУМАНОСТ

“НЕДЕЉА СОЛИДАРНОСТИ”, ПОКАЖИ И ТИ СВОЈУ ХУМАНОСТ

Црвени крст Апатин ће у периоду од 14. до 21. септембра традиционално обележити “Недељу солидарности”. Грађани Општине Апатин имају прилику у складу са својим могуцностима да донирају половну гардеробу и обућу, као и играчке за децу. У склопу ове активности, у сарадњи са Основним и Средњим школама у холу школа биће постављене кутије у које ће ученици имати прилику да донирају гардеробу, обућу и играчке за социјално угрожену децу општине Апатин.

Сва донирана помоћ биће прослеђена социјално угроженим грађанима са територије Општине Апатин према списковима Центра за социјални рад Апатин.

Сви заинтересовани грађани који желе да се укључе у ову активност и покажу хуманост и солидарност на делу све додатене информације могу добити путем телефона 025-772-073.

bty

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top