НАГРАЂЕНИ АПАТИНСКИ ПЕНЗИОНЕРИ ПОСЕТИЛИ СРЕМСКЕ КАРЛОВЦЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Педесет корисника апатинске сениор картице изабраних на извлачењу крајем октобра отпутовало је минулог викенда на наградни излет у Сремске Карловце. Општина Апатин је на овај начин решила да награди поверење најстаријих суграђана, будући да је преко 1800 њих до сада преузело сениор картицу, са којом остварују низ попуста и погодности у апатинским продавницама и фирмама.

Педесет наших старијих суграђана обишло је Сремске Карловце, где су имали прилику да се упознају са знаменитостима овог места важног за српску културу и историју, посете Саборну цркву и чувену Карловачку гимназију, обиђу музеј меда и вина и сазнају више о познатој традицији виноградарства овог краја. Добитници су такође посетили и манастир Крушедол, задужбину племићке породице Бранковић из раног 16. века.

Апатински пензионери су овом приликом похвалили иницијативу општинске управе да организује овакав излет и изразили жељу да се више сличних активности организује у будућности. Подсетимо, излети за кориснике сениор картица ће бити редовно организовани, како би сви пензионери добили прилику да учествују, будући да је ово својеврстан начин да се као заједница одужимо и одамо признање најстаријим суграђанима.

Општинска управа такође подсећа да је у току трећи круг пријава за апатинску сениор картицу. Пријаве се врше у општинској управи, канцеларија бр. 33, а потребно је понети личну карту и пензиони чек.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *