“МЛАДОСТ” СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ НОВУ СЕЗОНУ, У СУБОТУ ДУЕЛ СА “ПОЛЕТОМ”

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Након претходне сезоне у којој је “Младост” имала успоне и падове, на крају се борила да сачува месту у Војвођанској лиги и успела у томе, у нову такмичарску годину се улази са знатно већим амбицијама од пуког опстанка.

На месту шефа струке остао је Слободан Бачић који је имао доста врема да припреми екипу која је остала на окупу појачану са неколико новајлија. Црвени дрес “Младости” за сезону 2018/2019 задужили су Александар Глигоријевић, Јован Милешевић, Вукашин Вујновић, Горан Милановић, Себастијан Кунтић, Стефан Ожеговић, Стефан Мишковић и Стефан Везмар.

Апатинци су одиграли доста контролних утакмица, чак провели 5 дана на Златибору како би се додатно уиграли и изградили неопходан тимски дух, а оно што радује јесте игра и то што “Младост” ствара доста прилика пред голом својих противника. У неким моментима је недостајало реализације, али се надамо да ће и то прорадити како би фудбалери са стадиона крај Дунава ове године играли много запаженију улогу у односу на прошлу годину.

Првенство за “Младост” почиње гостовањем у Каравукову код екипе “Полет”, а утакмица се игра у суботу 18. августа са почетком од 17 сати.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *