Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » МАНДИЋЕВ ШАРАН КАПИТАЛАЦ 21,5 КИЛОГРАМ
МАНДИЋЕВ ШАРАН КАПИТАЛАЦ 21,5 КИЛОГРАМ

МАНДИЋЕВ ШАРАН КАПИТАЛАЦ 21,5 КИЛОГРАМ

Саша Мандић, уз помоћ сина Немање, извукао је из вода Дунава, шарана капиталца од 21,5 килограм. Шаран је изловљен из Дунава, у рејону Хулово, које се налази око 15 километара низводно од Апатина, или на 1.285 километру реке.

-Шаран се закачио око девет сати ујутро на Хулову. Био сам у чамцу са сином који ми је помогао да га извучем и убацим мередовом у чамац. Борба је трајала око 25 минута. Шаране ловим на кувани кукуруз који је и сада био мамац-каже Апатинац Саша Мандић, који је пасионирани спортски риболовац.

У апатинском Удружењу спортских риболоваца Буцов наводе да је заиста реч о правом капиталцу који се ретко може изловити у Дунаву.-Шаран „дивљак“ засита ове тежине је реткост. Чак ни професионални рибари немају шанси да га мрежама излове-кажу упучени стари риболовци.

аутор: Софија Пуалић Шперо

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top