КАМПАЊЕ „КАД ПИЈЕМ, НЕ ВОЗИМ“ и „РЕЦИКЛИРАЈТЕ И ВИ“ НА “BEER FESTU”

DRUŠTVO SRBIJA VESTI

Поред штандова где се могло конзумирати добро расхлађено Јелен, Старопрамен, Миллер или Никшићко пиво, Апатинска пивара је на Беер фесту традиционално била присутна и са својим дугогодишњим кампањама „Кад пијем не возим“ и „Рециклирајте и Ви“.

У оквиру штанда „Кад пијем, не возим“, припадници Саобраћајне полиције мерили су ниво алкохола у крви заинтересованим посетиоцима и едуковали их о важности одговорне конзумације алкохола. Сви они који су били под дејством алкохола, а на фестивал су дошли својим аутомобилом, имали су могућност да искористе услугу „сафе дривера“ и на овај начин безбедно стигну кући.

Посебно су биле занимљиве активације са „пијаним наочарима“ и игрице које тестирају стрпљење, стабилност и координацију руке возача које су осмишљене како би посетиоцима показале како алкохол чак и у малим количинама може утицати на расуђивање и моторичке способности.

У оквиру простора намењеном за рециклажу, Апатинска пивара је поставила фудбалски сто за рециклажу, прилагођену верзија популарне игре која уместо жетона или новчића за активирање игре користи празне лименке. Посебна атракција на штанду је била XО Магиц Боx, модернизована верзија популарне игрице „икс-окс“. XО Магиц Боx користи празне лименке за “обележавање” X и О поља. Након убацивања празне лименке, ЛЕД диоде осветљавају поље са X или О и на тај начин играчи су могли да рециклирају, забављајући се уз ову познату мисаону игру.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *