ЗАВРШЕНИ РАДОВИ У УЛИЦИ МАЈОРА ТЕПИЋА

APATIN EKONOMIJA VESTI

Данас се завршавају радови у улица Мајора Тепића која је једина улица у Апатину која није била асфалтирана. Урађена је атмосферска канализација, осветљење и асфалтирање као и колски прилази до кућа и тротоари, а вредност целокупног посла је 5 милиона динара које је обезбедила локална самоуправа.

-Оно што смо обећали ево сада приводимо крају. Поставља се задњи слој асфалта и то ће бити завршено данас, остале ствари су урађене ту мислим на тротоаре, колске прилазе и друго. Остаје још да се уради озелењавање али како чујем комшије су се већ договорили да ће то сами урадити, уколико не, Јавно комунално предузеће “Наш дом” ће се побринути за то.- казао је помоћник председника за инвестиције, Јевто Милојевић.

Он је додао да је остало још да се заврши улица Петефи Шандора и да је посао кочила Електродистрибуција која касни са каблирањем улице како би могли почети да се раде и груби грађевински радови.

-Искрено се надам да ће се почети са радовима у наредних недељу дана и да би се сама улица могла завшити пре првог снега.- завршава Милојевић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *