ЗАВРШЕНА СЕЗОНА “СТРИТ ВОЛЕЈА”, ТУРНИР У АПАТИНУ НАЈПОСЕЋЕНИЈИ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

У месецу окторбу завршена је сезона Стрит волеј турнира у Србији.

У 2018. години одбојка је имала много нових градова који су се укључили у организацију и караван Стрит волеј турнира.

Женска одбојка је одавно постала покрет за девојчице у Србији, па самим тим није ни чудно што су ови турнири у Војводини и Србији веома масовни.

Међународни турнир “Стрит волеј Апатин 2018” је срушио све рекорде по броју учесника када је у питању улична одбојка и уједно био најмасовнији турнир у Србији у овој години.

Учествовала су 52 клуба из Хрватске, БИХ и Србије, а који су довели више од 1.500 девојчица и дечака узраста од 8 до 15 година у Апатин .

Дужином целе главне улице такмичило се рекордних 280 екипа у осам узрасних категорија.

На турниру је било 200 тренера који су сјајно организовали и водили своје екипе и 23 судија који су без примедбе одрадили свој посао.

Промотерке овог до сада најмасовнијег турнира у уличној одбојци у Србији и региону биле су играчице Визуре, шампионке Србије.

Треба истаћи да су у Апатину биле: Маја Алексић која је у Јапану са репрезентацијом Србије освојила златну медаљу на светском првенству 2018. године, Катарина Лазовић, Сара Лозо и Александра Ћировић које су наступале за репрезентацију Србије у Лиги нација 2018. године, бивша репрезентативка Србије Слађана Ерић. Ове девојке које су одиграле и ревијалну утакмицу против учесница турнира Стреет Воллеy Апатин 2018.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *