ДРУГИ ВЕЗАН ПОРАЗ МЛАДОСТИ, ЧОНОПЉА ОДНЕЛА БОДОВЕ ИЗ АПАТИНА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Фудбалери “Младости” из Апатина поражени су претходног викенда на домаћем терену од “Слоге” из Чонопље резултатом 3:2 (2:1).

У свих 90. минута виђена је велика борба, а у последњим секундама меча бодови су могли да оду и на једно и на другу страну, но фортуна је ипак била наклоњена гостима из Чонопље.

Гости боље отварају меч и головима Милошевића у 19. а затим и Кемења у 43. минуту долазе до предности од 2:0, коју у 45. минуту игре смањује Милановић и на одмор се отишло резултатом 2:1. Други део сусрета обележила је нешто боља игра “Младости” која је стварала прилике и из једне такве Басарић у 65. минуту доноси поравнање резултата. Последњих 30ак минута играло се отворено са доста шанси на обе стране, али на жалост преко 200 домаћих навијача гол у 89. минуту игре постигао је Лучић и тако донео “Слоги” сва три бода.

Апатинци су сада везали два пораза и следећег викенда гостују у Таванкуту истоименој екипи која је у поседња два меча са две победе освојила свих 6 бодова колико има на свом конту.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *