ДЕРБИ НА СТАДИОНУ МЛАДОСТИ, РУКОМЕТАШИ И ФУТСАЛЕРИ ОТВАРАЈУ СПОРТСКИ ВИКЕНД

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Апатински рукометаши данас од 19 сати играју меч 8. кола Прве рукометне лиге у коме ће гостовати тиму “Банатског Карловца”. Гостовање у Банату је прилика да се освоје још неки бодови на гостујућем терену у овој сезони, али то ће зависити у каквом ће саставу Апатинци отпутовати на утакмицу.

Клуб малог фудбала “Апа-футсал” вечерас од 21 сати у спортској хали у Апатину дочекује екипу КМФ “Мићко тренд”. Апатици су благи фаворити упркос чињеници да су везали два пораза у последња два кола.

Тринаесто коло Војвођанске лиге донеће праву посластицу за љубитеље фудбала у Апатину. “Младост” ће од 13 сати дочекати тренутног лидера на табели и тим који има највише шанси да од наредне године наступи у вишем рангу такмичења а то је “Раднички 1912” из Сомбора.

Истог дана, у суботу 10. новембра од 13 сати свој меч игра и пригревачко “Братство” које ће на стадиону “Горан Несванулица Клипи” дочекати “Раднички” из Зрењанина. Домаћин се налази у серији добрих резултата и на овом мечу ће имати императив победе и освајања сва три бода.

Одбојакашки клуб “Апатин” ће у суботу од 16 и 30 у спортској хали у Апатину дочекати “Младост” из Бачког Петровца у овкиру 2. кола Друге Војвођанске лиге. Сат ипо пре ове утакмице играће се меч Пионирског првенства у коме ће “Апатин” дочекати “Вулфленд” из Каравукова.

У истом термину као и њихове колегинице и Апатина од 16 и 30, девојке из Одбојкашко клуб “Бум волеј” из Пригревице ће играти против екипе “Соко” из Нове Гајдобре. Утакмица се игра у хали О.Ш. “Младост” у Пригревици.

Пригревачки рукометни клуб “ПИК” свој сусрет игра у суботу 10. новембра од 19 сати и 30 минута пред домаћом пуликом. Домаћин се не налази у сјајној форми, а иза њих је серија доста тешких утакмица и сусрет са “Будућности” из Алибунара је прилика да се упише победа и освоје нови бодови који ће у многоме значити у борби за опстанак.

Све три екипе из општине Апатин које се такмиче у Међуопштинској лиги 1. разред своје мечеве играју пред својим навијачима у недељу од 13 сати. “Јединство” ће на Рибареву угостити “Задругар” из Српског Милетића, “Тереквеш” ће бити домаћин “Омладинцу” са Буковца, док ће купусински “Партизан” играти против “Омладинца” из Дероња. “Динамо” из Сонте ће у оквиру 11. кола Међуопштинске лиге 2. разред на свом стадиону дочекати “Панонију” из Лалића, а сусрет се игра у недељу од 13 сати.

Недеља од 18 сати је резевисана за Кошаркашки клуб “Апатин” који ће у 6. колу Друге лиге у спортској хали у Апатину дочекати тим “Кадет” из Новог Сада. Обе екипе имају исти скор од 2 победе и 3 пораза па се очекује узбудљива утакмица, али блага предност је страни домаћина.

Свој меч у оквиру 6. кола Друге кошаркашке лиге Војводине КК “Дунав” из Апатина играће у понедељак 12. новембра од 17 и 30. Они ће поново на гостовање али овај пут у Зрењанин где ће их дочекати Кошаркашки клуб “Петровград” који ове сезоне игра прилично добро па госте очекује велика борба уколико желе да остану не поражени у овом мечу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *