ДАРКО ДУКИЋ ДОБИТНИК ПРВЕ НАГРАДЕ У НАГРАДНОЈ ИГРИ АУТОЦЕНТРА ГРАХОВАЦ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Наградна игра Аутоцентра Граховац из Апатина у којој најсрећнији власник возила добија повраћај целокупног износа регистрације је завршена, а срећни добитник је Апатинац Дарко Дукић.

У октобарском извлачењу је учествовало преко 70 власника аутомобила који су обавили регистрацију и технички преглед у овом центру. Извлачење је одржано у просторијама Ац Граховац а главну награду је освојио Дарко Дукић који је одмах након извлачења стигао да преузме награду.
-Пио сам кафу када ми је зазвонио телефон. Нисам имао меморисан броја па сам помислио да има везе са послом који иначе обављам. Онда сам са друге стране чуо да сам освојио новчану награду и како требам да дођем да је преузмем, каже Дукић, који је сам две недеље раније у АЦ Граховац регистровао свој аутомобил.
-Помислио сам и да је нека шала, јер управо трако креће и радијска реклама у којој рекламирају наградну игру. Сад видим да је да су веома озбиљни, каже одушевљени Дукић.

Вредност регистрације- награде је 22 хиљаде динара, што ће према његовим речима одмах уложити у свој Рено Кангоо из 2001 године.

Награду му је уручио власник Аутоцентра, Звездан Граховац.

Наградна игра се наставља већ данас, ново извлачење најсрећнијег возач заказано је за први децембар 2018 године и тако сваког месеца, најављују у Аутоцентру Граховац у Апатину.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *