ГРАДСКА ПЛАЖА КАО ДОДАТНИ ТУРИСТИЧКИ САДРЖАЈ, ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА ДУНАВА ПУН ПОГОДАК

APATIN DRUŠTVO VESTI

Претходне године радило се много на уређењу градске плаже која је након неколико месеци добила свој препознатљив изглед и привлачила је све више гостију који су долазили ван Апатина. Ове године су се Јавно предузеће за управљање путничким пристаништем и марином Апатин, Канецеларија за малде и Туристичка организација Апатин трудили да у току летње сезоне организују што више садржаја на плажи како би се Апатинци и њихови гости више окренули ка Дунаву.

-Трудили смо се да грађани Апатина и њихови посетиоци добију један широк спектар дешавања и јачу туристичку понуду, тако да смо се што смо могли више окренули Дунаву и плажи као садржајима који могу привући туристе у Апатин. Одржавање плаже изискује много рада, а ми смо се заиста трудили да организујемо што више садржаја и културних и забавних дешавања. – изјавила је Љиљана Крец, директорка Јавног предузећа за управљање путничким пристаништем и марином Апатин.

Она је додала да би посебно издвојила обележавање “Дана Дунава” који су организовали у сарадњи са Културним центром, Канцеларијом за младе и Туристичком организацијом Апатин, на којем је одзив грађана био велик, а нарочито оне најмлађе популације. -Нама је била част што смо били део једне такве приче, а малишани који су цео дан ту уживали и којима је овај дан био и посвећен су довољан доказ да смо урадили добар посао. – завршава Крецова.

ФОНО Љиљана Крец

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *