Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ГОШЋА ЕМИСИЈЕ “РЕЧИ, БОЈЕ И ЗВУЦИ” – ДАНИЈЕЛА ЦВЕТКОВИЋ
ГОШЋА ЕМИСИЈЕ “РЕЧИ, БОЈЕ И ЗВУЦИ” – ДАНИЈЕЛА ЦВЕТКОВИЋ

ГОШЋА ЕМИСИЈЕ “РЕЧИ, БОЈЕ И ЗВУЦИ” – ДАНИЈЕЛА ЦВЕТКОВИЋ

У тринаестој емисији “Речи, боје и звуци”, гошћа је била Данијела Цветковић, сликарка из Сомбора И професорка ликовне културе у основној школи “Жарко Зрењанин“ у Апатину. Она је, овог лета, иако су њене колеге из школе биле на годишњем одмору, била врло активна.

-У јулу сам у Културном центру у Сомбору имала изложбу. Та изложба је била и моја обавеза јер сам, прошле године, за један рад, на групној изложби у Културном центру у Сомбору добила награду. Такође, много сам сликала и припремајући изложбу и уопште.

На питање где је све излагала, одговорила је:

-Два пута сам излагала у апатинској Галерији Меандер. У Културном центру у Сомбору, у Врбасу, у Новом Саду, Београду, у Крагујевцу…

Занимало нас је и да ли у школи има талентоване деце.

-Наравно иако је нама у школи најважније да деца раде, да су вредна на часу. Двоје деце, откако радим, је уписало средње уметничке школе што доказује њихов таленат – рекла нам је Данијела Цветковић.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top