ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ГОРАН МАРИНКОВИЋ У ПОСЕТИ АПАТИНУ

APATIN POLITIKA VESTI

Данас је општину Апатин и Спортски савез општине Апатин у оквиру стандардне процедуре обиласка и помоћи територијалним савезима посетио генерални секретар Спортског савеза Србије, Горан Маринковић са својим сарадницима. Маринковића је уз срдачну добродошлицу дочекао председник СС Апатин, Дејан Смиљанић, секретар СС Слободан Бачић, као и заменица председника општине Дубравка Кораћ.

У плавој сали СО Апатин одржан је радни састанак на коме су представници локалне самоуправе и СС Апатин упознали генералног секретара са стањем спота у општини Апатин и спортском инфраструктуром.

-Циљ овог доласка је пре свега упознавање са људима који раде у спортском савезу и детектовања стања на терену. Ваш спортски савез има одличну комуникацију са локалном самоуправом и то је један од важнијих услова да би клубови функционисали. По причи представника стање је добро, клубови добро функционишу, причали смо о инфраструктури које у општина Апатин има али би могла да буде и боља. такође смо разговарали о једном пројекту који ћемо заједно покушати да реализујемо. – казао је Маринковић

ФОНО Горан Маринковић

Слободан Бачић се захвалио генералном секретару СС Србије на посети и лепи речима, али и на новим идејама које ће како он наводи покушати да реализују већ у наредној години.

-Једна од тих идеја је покретања полагања за оперативног тренера које спортски савез спорводи на свим нивоима Србије. Добили смо похвале за досадашњи рад, али наравно да то може још боље да функционише и да има простора за напредак. Спремамо конкурс за 2019. годину и потрудићемо се да направимо неке модификације како би спортским организацијама омогућимо лакши рад.- изјавио је Слободан Бачић.

ФОНО Слободан Бачић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *