Najnovije vesti
Početna » ZANIMLJIVOSTI » ВОЗАЧ ГРАДСКОГ АУТОБУСА ПРЕКО РАЗГЛАСА ПУСТИО ДЕЧИЈУ ПЕСМУ ДА УМИРИ УПЛАКАНУ БЕБУ
ВОЗАЧ ГРАДСКОГ АУТОБУСА ПРЕКО РАЗГЛАСА ПУСТИО ДЕЧИЈУ ПЕСМУ ДА УМИРИ УПЛАКАНУ БЕБУ

ВОЗАЧ ГРАДСКОГ АУТОБУСА ПРЕКО РАЗГЛАСА ПУСТИО ДЕЧИЈУ ПЕСМУ ДА УМИРИ УПЛАКАНУ БЕБУ

Иван Филиповић (40), возач градског аутобуса у Београду, одушевио је путнике јер је у током вожње преко разгласа пустио дечију песмицу како би смирио уплакану бебу.

Овај леп догађај догодио се у уторак око 19 сати.

“Возач на линији 551 је вечерас преко разгласа пустио дечије песмице како би ми помогао да умирим бебу. Да не причам што нас је све забавио и вратио у детињство”, написала је мајка бебе на Твитеру.

Овакав несвакидашњи гест одушевљено су поздравили сви путници, који су аплаудирали шоферу и истовремено маленој девојчици певали песму.

Како је Филиповић рекао за “Новости”, и он има бебу од годину и по дана и зна како је то кад дете заплаче.

“Током вожње беба је плакала десет минута и мајка никако није успевала да је смири. Није било гужве, клима уређај је био укључен на 25 степени, али је беба била нервозна. Кад сам приметио да се и мајка унервозила, преко разгласа сам пустио песме којима успављујем свог Максима. Телефон ми је пун дечијих мелодија, али сам одабрао “Разболе се лисица”, јер је мом детету омиљена, а деловала је и на бебу у аутобусу”, прича Филиповић.

Кад је почела следећа песма “Слон лепотан додолан”, певали су и путници у аутобусу. Следећих пет станица дечије песме су одзвањале аутобусом.

Аутор: Новости, Блиц

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top