ВОЗАЧ ГРАДСКОГ АУТОБУСА ПРЕКО РАЗГЛАСА ПУСТИО ДЕЧИЈУ ПЕСМУ ДА УМИРИ УПЛАКАНУ БЕБУ

ZANIMLJIVOSTI

Иван Филиповић (40), возач градског аутобуса у Београду, одушевио је путнике јер је у током вожње преко разгласа пустио дечију песмицу како би смирио уплакану бебу.

Овај леп догађај догодио се у уторак око 19 сати.

“Возач на линији 551 је вечерас преко разгласа пустио дечије песмице како би ми помогао да умирим бебу. Да не причам што нас је све забавио и вратио у детињство”, написала је мајка бебе на Твитеру.

Овакав несвакидашњи гест одушевљено су поздравили сви путници, који су аплаудирали шоферу и истовремено маленој девојчици певали песму.

Како је Филиповић рекао за “Новости”, и он има бебу од годину и по дана и зна како је то кад дете заплаче.

“Током вожње беба је плакала десет минута и мајка никако није успевала да је смири. Није било гужве, клима уређај је био укључен на 25 степени, али је беба била нервозна. Кад сам приметио да се и мајка унервозила, преко разгласа сам пустио песме којима успављујем свог Максима. Телефон ми је пун дечијих мелодија, али сам одабрао “Разболе се лисица”, јер је мом детету омиљена, а деловала је и на бебу у аутобусу”, прича Филиповић.

Кад је почела следећа песма “Слон лепотан додолан”, певали су и путници у аутобусу. Следећих пет станица дечије песме су одзвањале аутобусом.

Аутор: Новости, Блиц

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *