ВИКЕНД ПРЕД НАМА ЗА ПРАВЕ СПОРТСКЕ СЛАДОКУСЦЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Апатинска “Младост” ће у оквиру 11. кола Војвођанске лиге у суботу 27. октобра од 14 сати на стадиону крај Дунава дочекати “Бачку” из Пачира. Домаћин је фаворит у овом мечу и очекује се победа и прекид серије од три пораза.

У истом суботњем термину на стадиону “Горан Несванулица Клипи”, пригревачко “Братство” ће угостити новосадски “Кабел”. Изабраници Сретена Вилотића се налазе у одличној форми па и поред тога што су гостит изузетно добра екипа, све сем победе домаћина било би изненађење.

У Пригревици се у суботу од 19 сати игра рукометни комшијски дерби у којем ће “ПИК” дочекати “Сомборелектро” из Сомбора. Према неким ранијим утакмицама ових противника, публика у Пригревици ће имата шта да види и очекује се права борба и добар рукомет.

У спортској хали у Апатину програм почиње од 19 сати када ће на паркет изаћи Клуб малог фудбала “Апа-футсал” и КМФ “Пчиња” из Каравукова. Апатинци су прави јесењи хит и до сада имају максималан учинак, док су гости веома искусна екипа па је пред екипом Младена Вуковића тежак задатак.

Одмах након футсалера на терен хале у Апатину изаћи ће рукометашице ОРК “Апатина” које ће у оквиру 6. кола Друге лиге дочекати ЖРК “Минакву 2”. Утакмица почиње у 21 сат.

Све утакмице Међуопштинске лиге играју се у недељу 28. октобра од 13 сати и 30 минута. “Јединство” ће на Рибареву дочекати “Омладинац” из Дероња, док ће у комшијском дербију у Свилојеву снаге одмерити домаћи “Тереквеш” и “Партизан” из Купусине. “Динамо” из Сонте ће након прве овосезонске победе покушати да у недељу пред својим навијачима освоји бодове против “Граничара” из Риђице.

Недеља од 17 сати је резервисана за рукомет. Рукометаши “Апатина” гостују у Инђији истоименој екипи против које ће покушати да после два безуспешна гостовања освоје нове бодове у лигашком такмичењу.

Од 20 сати у недељу у спортској хали у Апатину кошаркаши Кошаркашког клуба “Апатин” дочекаће једини не поражени тим у такмичењу екипу КК “Слобода” из Новог Сада. Из управе клуба позивају све пријатеље кошарке и навијаче да дођу у халу и помогну Апатинцима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *