Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА РОЛАНДА РАЈИЋА, “ЗУЈКО МЕД” ОД САДА СА ОЗНАКОМ “БРЕНД БАЧКЕ”
ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА РОЛАНДА РАЈИЋА, “ЗУЈКО МЕД” ОД САДА СА ОЗНАКОМ “БРЕНД БАЧКЕ”

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА РОЛАНДА РАЈИЋА, “ЗУЈКО МЕД” ОД САДА СА ОЗНАКОМ “БРЕНД БАЧКЕ”

Апатинац Ролад Рајић добитник је ознаке позитивног утицаја на рурални развој коју додељује Регионална развојна агенција Бачка у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Награда за “Бренд Бачке” додељена је за висок квалитет меда “Зујко мед” који Роланд производи већ дуги низ година. Након извршене контроле рада, начина и метода производње меда и на крају квалитета производа који производи овај Апатинац комисија је донела одлуку да он заслужује највишу оцену и награду за “Бренд Бачке”.

Плакета за изузетан допринос развоју руралне средине и руралне економије и туризма уручена му је 4. септембра 2018. године на конфернецији коју је организвала Развојна агенција Бачка. Плакете и и угорворе о додели права на коришћење ознаке “Бренд Бачке” уручио је директор агенције Немања Старовић.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top