“БЕЛИ ОЧЊАК” И “ЏОНИ ИНГЛИШ-ПОНОВО У АКЦИЈИ” У НЕДЕЉУ У АПАТИНСКОМ БИОСКОПУ

APATIN KULTURA VESTI

У недељу, 23. септембра, на репертоару биоскопа Општинског културног центра у Апатину наћи ће се два нова филмска остварења. Цена појединачне улазнице за оба филма износи 250 динара, а пројекције су заказане за 17, 19 и 21 сат.

БЕЛИ ОЧЊАК – 2Д ТИТЛОВАНО

Филм прилагођен деци школског узраста.

Садржај филма: Златна грозница крајем 19. века захватила је Аљаску. Филм прати причу дечака који тражи свога оца који је нестао током потраге за златом. Дечак успут упознаје сродну душу која ће му заувек променити живот – величанственог мешанца вука и пса имена Бели очњак. Осим припитомљавања вука и дивљине око себе, дечак ће у себи морати да пронађе довољно храбрости да победи своје страхове и постане прави мушкарац у овој спектакуларној авантури. Овај анимирани филм је екранизована приповетка Џека Лондона, пуна чаролије и узбуђења, због којих ће деца заувек заволети књижевност и читање.

Цена улазнице: 250 динара
Датум приказивања: недеља, 23.09.2018. у 17:00 часова

Originalni naslov: White Fang
Dužina trajanja filma: 85 minuta
Država/Godina: FRA, LUX, USA / 2018
Žanr: animirani, avantura
Režiser: Alexandre Espigares

ЏОНИ ИНГЛИШ – ПОНОВО У АКЦИЈИ – 2Д

Садржај филма: Када криминалистички истражитељ разоткрива јавности идентитете свих активних тајних агената у Британији, катастрофа погађа читав систем, а сигурност Уједињеног Краљевства је на коцки. Тајна служба се сада може да ослони само на једног човека, умировљеног Џонија Инглиша. Публици познат из претходних делова серијала, Џони који сада подучава у предшколској установи, враћа се у акцију како би пронашао мистериозног хакера или потенцијалну кртицу међу редовима британске тајне службе. Како би ова мисија успела, требаће му све његове способности и вештине – оних неколико које има као човек јучерашњих аналогних метода суочен с дигиталним светом садашњице.

Цена улазнице: 250 динара
Датум приказивања: недеља, 23.09.2018. у 19:00 и у 21:00 час

Originalni naslov: Johnny English 3 Dužina trajanja filma: 100 minuta
Država/Godina: FRA, USA, GBR / 2018
Žanr: komedija, akcija, avantura Glumci: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller
Režiser: David Kerr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *