АПАТИН ДОБИО ЈЕДНЕ ОД НАЈМОДЕРНИЈИХ ЈАСЛИЦА У ДРЖАВИ, СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 72 МАЛИШАНА (ФОТО)

APATIN DRUŠTVO VESTI

У просторијама нових јаслица данас је одржана конференција за медије на којој су говорили Биљана Мандић, директорка предшколске установе “Пчелица” и Јевто Милојевић, помоћник председника оптшине Апатин за инвестиције.

Радови на адаптацији објекта су завршени, урађен је и ентеријер па је према речима директорке Маднић ова установа спремна да прими сву децу која су уписана ове године, а ради се о њих 72. Они ће бити разврстани у четири јаслене групе.

-Све је спремно за почетак рада са децом. Остало је на се у наредних пар дана монтира опрема за кухињу и то би било то када је у питању сам објекат. Има још посла око сређивања околине самих јаслица али верујем да ће то све бити уређено по плановима и у догледно време. – рекла је Биљана Маднић.

ФОНО Биљана Маднић

До јаслица би требало да се брже стиже из Средње улице одакле се спаја пут који ће родитељима олакшати превоз деце до објекта ПУ “Пчелица” у блоку 112.

-Пут и паркинг места су тренутно у изградњи. То би требало да буде завршено до 3. септембра али искрен да будем мало се каснило са јавном набавком и мислим да нећемо испоштовати овај рок. Пројектом је предвиђено да се уреди и околина и за то су ангажовани стручњаци за пејзажну архиктектуру. Можда се деси да се све ово заврши на време, али уколико пробијемо рок за недељу дана замолио бих родитеље да буду стрпљиви јер ће све бити урађено како треба. – казао је Милојевић

Помоћник председника општине Апатин је додао да је веома субјективам по питању ових јаслица, али да је према његовим искуствима и искуствима других људи ово један од најмодернијих објеката у Србији. -Поносим се овим објектом и по трећи пут желим да се захвалим грађанима општине Апатин који су ове јаслице изградили из самодоприноса и зато им велико хвала.- завршава Милојевић

ФОНО Јевто Милојевић

1 thought on “АПАТИН ДОБИО ЈЕДНЕ ОД НАЈМОДЕРНИЈИХ ЈАСЛИЦА У ДРЖАВИ, СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 72 МАЛИШАНА (ФОТО)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *