АПАТИНСКА МАРИНА НА ГРЧКО-СРПСКОМ ТУРИСТИЧКОМ ФОРУМУ

APATIN EKONOMIJA VESTI

Успешан рад и туристички потенцијал апатинске Марине представљен је на Првом грчко-српском туристичком форуму у Солуну, раније овог месеца. У организацији Привредне коморе Војводине, на овом догађају учествовала је в.д. директора ЈП Путничко пристаниште и марина „Апатин“, Љиљана Крец. Форум је одржан у склопу међународне туристичке изложбе Филоксенија, која је један од највећих сајмова туризма у Европи.

Потенцијали Апатина представљени су у току званичних панела, али и у низу појединачних сусрета на којима је остварен контакт са учесницима из Грчке, али и другим партнерима из Србије. У овим билатералним разговорима учешће је узело преко стотину грчких компанија, туристичких оператера, удружења и пословних асоцијација.

– Успешно смо представили туристичке капацитете како наше Марине, тако и целог Апатина. Носимо веома позитивне утиске са одржаних састанака и верујемо да ће овај вид промоције дати добре резултате. Сусрели смо се са великим интересовањем за нашу понуду и због тога очекујемо још већи пораст броја гостију у наредној сезони, рекла је Љиљана Крец.

Делегација из Србије је након завршених пословних сусрета положила венце на српско војничко гробље Зејтинлик у Солуну, поводом Дана примирја и стоте годишњице ослобођења у Првом светском рату.

1 thought on “АПАТИНСКА МАРИНА НА ГРЧКО-СРПСКОМ ТУРИСТИЧКОМ ФОРУМУ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.